ANTALYA / ALANYA - Yaylalı Ortaokulu

Hasan ÖZDEMİR - Okul Müdürü

27 Haziran 1984 yılında Gazipaşa´da doğdum. İlkokulu Ekmel İlkokulunda, ortaokulu İstiklal Ortaokulunda, liseyi Gazipaşa Lisesinde(YDA) tamamladım.2008 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Eğitim  Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. 2020 yılında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisansımı tamamladım. 2009-2015 yılları arasında Batman’da çeşitli okullarda İngilizce öğretmenliği yaptım.2015-2016 yıllarında Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesinde İngilizce öğretmenliği yaptıktan sonra 2016-2019 yılları arasında Demirtaş İmam Hatip Ortaokulunda önce Müdür Yardımcılığı sonra Müdür Başyardımcılığı yaptım. 2019 yılında Yaylalı İlk/Ortaokuluna Müdür olarak atandım. Evli ve dört çocuk babasıyım.